Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

Canon EOS 1300D

10.03.2016 21:55

Canon je predstavil nov digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat EOS vstopnega razreda – EOS 1300D. EOS 1300D, ki predstavlja popoln uvod v svet fotografije z digitalnimi zrcalno-refleksnimi fotoaparati, vključuje brezžično povezavo in Dynamic NFC, zaradi česar je deljenje fotografij z drugimi lažje kot kdajkoli prej. Poleg tega je opremljen s številnimi izboljšanimi funkcijami, ki vam pomagajo zajeti občudovanja vredne, ustvarjalne fotografije in filme. S tipalom z ločljivostjo 18 milijonov točk in z odzivnim delovanjem je EOS 1300D popoln fotoaparat za zajem posnetkov z izstopajočim videzom, ki jih je mogoče takoj deliti z drugimi.

Zajemite kakovost na vsakem posnetku

Za iz množice izstopajoče fotografije vključuje EOS 1300D Canonov procesor DIGIC 4+ in tipalo velikosti APS-C z ločljivostjo 18 milijonov točk, kar omogoča zajem najmanjših podrobnosti in raznolikosti barv vsakega prizora. Če želite posneti prizore, kjer ljudje in predmeti izstopajo iz zamegljenega ozadja, vam zmogljivosti majhne globinske ostrine EOS-a 1300D prinašajo ravno to. Fotoaparat vam pomaga ustvariti izvirne fotografije, od bližnjih posnetkov narave in portretov do mestnih pokrajin, ki jih boste želeli deliti z drugimi, kjerkoli boste. Z več kot 80 objektivi EF in naborom drugih dodatkov, med katerimi lahko izbirate, je EOS 1300D vsestranski digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat, ki prinaša rezultate, ki jih želite danes, in prilagodljivost za prihodnost.

Učite se, širite svoje znanje in imejte nadzor

Fotografiranje z digitalnim zrcalno-refleksnim fotoaparatom lahko začetnikom vzame pogum, a z EOS-om 1300D lahko tudi ti naredijo osupljive kakovostne fotografije. Z načinom Scene Intelligent je fotoaparat popolnoma nadzorovan in izbere prave nastavitve za vas – ali pa se z vrtenjem načina izbiranja odločite za način fotografiranja, zasnovan za posebne subjekte, kot je novi način Food. Odzivno samodejno ostrenje prek iskala zagotavlja, da so izostreni celo premikajoči se subjekti, kar pomaga pri fotografiranju akcijskih prizorov s hitrostjo treh posnetkov na sekundo. Za zabavo lahko uporabite tudi vrsto ustvarjalnih filtrov, kot sta otroški fotoaparat in ribje oko, ter ustvarite edinstvene fotografije.

Ko vaše fotografske sposobnosti napredujejo, lahko izkoristite polsamodejne ali polne ročne načine nadzora. Z možnostjo izbire lastnih ustvarjalnih nastavitev, od zaslonke in hitrosti zaklopa do občutljivosti ISO 100–6400, ki jo je mogoče razširiti do ISO 12.800, vam nudi fotoaparat svobodo pri učenju in fotografiranju najljubših trenutkov celo ob šibki svetlobi.

Za posnetke profesionalnega videza lahko, zahvaljujoč velikemu tipalu, zajamete vse podrobnosti v kakovosti Full HD in snemate z majhno globinsko ostrino, kar doda filmski svetlobni sij vašim domačim in počitniškim filmom. Fotoaparat nudi enak ročni nadzor v filmskem načinu kot fotografskem. Z uporabo načina Video Snapshot lahko posnamete serijo kratkih posnetkov, ki jih je mogoče samodejno združiti v tekoče video zaporedje, ki prikaže povzetek vašega dne.

Delite, shranjujte in ponovno odkrijte

EOS 1300D vključuje NFC in številne nove funkcije brezžičnega povezovanja, ki vam pomagajo shranjevati in deliti fotografije, ko ste na poti. Z uporabo NFC-ja lahko fotoaparat s preprostim dotikom povežete z združljivo pametno napravo Android in prenesete svoje fotografije ali fotografirate oddaljeno z uporabo Canonove aplikacije Camera Connect. Vsi vaši dragoceni spomini morajo biti varno shranjeni – z vgrajeno brezžično povezavo jih lahko prenašate neposredno iz fotoaparata v različne storitve v oblaku, vključno s Canonovo iristo, in ustvarjate spletne galerije, ki jih lahko delite z drugimi. EOS 1300D lahko povežete tudi s Canonovo napravo Connect Station CS100 za preprosto shranjevanje fotografij in skupno rabo.

EOS 1300D – ključne lastnosti:

Ustvarite fotografije, s katerimi boste izstopali
Preprosto povezovanje in deljenje fotografij z drugimi
Raziščite svojo ustvarjalnost na področju fotografij in filmov
Samozavestno zajemite osupljive podrobnosti
Začnite svojo fotografsko pot s Canonom

Avtor: Canon Adria

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com