Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Canon IXUS 210 IS - konjenica mini razreda foto kamer

20.05.2010 15:04
Stran:

IXUS 210 IS v praksi

Kamera Canon IXUS 210 IS se je v praksi izkazala za zelo univerzalno in kot kamera, ki lahko odlično deluje pod različnimi pogoji. Sonce, oblačno, makro, slaba svetloba, zasičene barve..., v vseh teh pogojih odlično opravi svoje delo in slike za domači fotoalbum bodo več kot samo všečne. Kamero sem preizkusil v različnih pogojih in povsod nam omogoča zajeti dobre fotografije za namen družinskega fotoalbuma in zapis spominov.


24mm


120mm

V slabih svetlobnih pogojih

Canon IXUS 210 IS se dobro znajde tudi v teh pogojih. Brez težav lahko naredite dobre posnetke tudi na koncertih kjer je umetna svetloba.

Kakovost fotografije

Proizvajalci se še vedno niso "odrekli" tekmovanja z milijoni točk. Vsako leto se nam število točk v kompaktnem razredu poveča za 2 milijona. Skupaj z milijoni točk se razvija tudi tehnologija, a to še ne pomeni, da je na koncu fotografija kvalitetnejša. Kakovost fotografije še vedno ostaja na ravni predhodnjih IXUSov, omogoča nam le večjo povečavo oz. večji izrez na že posneti fotografiji. To pomeni, da je Canon tudi z novim modelom IXUS 210 IS obdržal visoko kakovost fotografij v mini kompaktnem razredu. A to ni glavni razlog za nakup te foto kamere. Glavni razlog tiči v vseh funkcijah, ki jih nudi, hitrosti delovanja in nekoliko večji ekskluzivnosti serije IXUS, modela 210.

Priporočila komu

Canon IXUS 210 IS je fotokamera za vse, ki želite imeti kakovostno mini kompaktno fotokamero za vsakodnevno fotografiranje, ki pa jo boste uporabljali pretežno v avtomatskem načinu. Ohišje je zelo trpežno, tako, da se vam ni treba bati padcev, baterija je zelo zmogljiva, uporaba fotokamere je sila preprosta in namenjena tistim, ki si poleg vseh tega dobrot želite še nekoliko bolj trendovsko kamero ��" velik zaslon občutljiv na dotik, ki fascinira druge uporabnike. Za vse tiste, ki bi si želeli kar se da zmogljivo kompaktno kamero s čimboljšo kvaliteto fotografije in odličnim ter hitrim nadzorom nad nastavitvami pa zagotovo priporočam Canon S90.

Stran:
 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com