Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Bodite kreativni s CEWE hexxas

08.06.2019 14:17

Geometrijske linije so priljubljene že dlje časa in tudi v letu 2019 so na seznamu letošnjih trendov. Šestkotne ploščice iz kakovostne penaste podlage z vašimi fotografijami prostor popestrijo in mu vnesejo dinamičnost in eleganco. Na več hexxas ploščic lahko postavite en motiv ali pa več motivov združujete skupaj. Zaradi minimalističnega videza se hexxas CEWE stenski dekor odlično poda k modernemu stilu vašega doma. Kakšno postavitev ploščic boste imeli, je popolnoma vaša izbira– lahko jih postavite v horizontalno linijo, vertikalno ali pa vzorec po želji- odvisno od vašega prostora.

 

En motiv na več CEWE hexxas ploščicah

Vašo najljubšo fotografijo lahko sestavite vsvoj stenski mozaik! Navadno smo vajeni pravokotnih inkvadratnih fotografij, CEWE hexxas oblika pa je tudi za naše oko nekaj povsem novega. Fotografija bo še bolj atraktivna na povsem novem formatu. K ploščicam so priloženi magnetki in lepilni trakovi, s pomočjo katerih hexxas ploščice pritrdite na zid, priložena Y ročka pa vam omogoča enakomerne razmake med ploščicami.

 

Združevanje več motivov skupaj

Če se ne morete odločiti, katere motive izbratiza ploščice,lahko kombinirate in združujete različne motive. Posamezno ploščico ali dve lahko pritrdite bolj oddaljeno od celote in tako popestrite dogajanje na vaši steni.

Popotniški utrinki na ploščicah so odličen prikaz vaše popotniške avanture. Spomin iz Tajske, obisk New Yorka, safari iz Afrike, detajl z Maldivov, portreti… Vse ujete trenutke se lahko kreativno poveže v hexxas stensko dekoracijo. Vsaka ploščica je unikat, kako jih med seboj povežete, je prepuščamo vam. Nova fotografija lahko zelo preprosto pristane na novi ploščici, ki jo kadarkoli lahko dodate k že obsoječemu kolažu.

Več o CEWE hexxas

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com