Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
http://www.foto-klik.si/
http://www.olympus.si/site/en/c/cameras/om_d_system_cameras/om_d/e_m1x/index.html
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
http://www.cyberstudio.si
>

Fotografska razstava - Darja Štravs Tisu

27.03.2019 12:35

 

Fotografska razstava - Darja Štravs Tisu

Otvoritev razstave bo v torek 2. aprila ob 17.30 uri. Vabljeni!
Trgovina Foto Beseničar, Dunajska 57.
Fotografije je natisnilo podjetje CEWE.si

 

Prvi DSLR sem v rokah držala verjetno leta 2008, za resnejši začetek ukvarjanja s fotografijo pa štejem leto 2009, ko sem po začetnih fotkah rožic in metuljev, ugotovila da obožujem težavne svetlobne pogoje. Moja strast je do koncertne fotografije je bila logična posledica dolgih let, ki sem jih kot glasbenica preživljala po odrih. 

Od koncertov me je pot peljala do plesnih in gledališčnih predstav in nazadnje do SNG Opera in Balet. Vabilo v nacionalno operno hišo je bilo izpolnitev sanj, ki jih še vedno sanjam. 

Sicer pa sem od svojega sedemnajstega leta predana radijka. Trenutno tudi kot uradni glas Radia 1, ter Pop Tv-ja in Kanala A. Za "gušt" pa sem si obdržala nekaj malega glasbe in z novomeškim simfoničnim orkestrom sodelujem kot kontrabasistka. 

 

Fotografska razstava - Darja Štravs Tisu

»Gre za fotografije, ki so nastajale v zadnjih petih letih na različnih plesnih in opernih predstavah. Večinoma so bili težki svetlobni pogoji, visok iso, kombinacije s projekcijami. Sama nerada uporabim besedno zvezo “slabi svetlobni pogoji”, ker slabih v resnici ni. So pa zahtevni in drugačni, ki predstavljajo izziv. Kljub temu, da sem kdaj dobila ponudbo, da mi prižgejo več luči, sem se odločila za svetlobo, ki je zapisana predstavi, čeprav je to pomenilo bolj tvegane pogoje.«

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com