Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
http://www.foto-klik.si/
http://www.olympus.si/site/en/c/cameras/om_d_system_cameras/om_d/e_m1x/index.html
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
http://www.cyberstudio.si
>

Fotografska razstava kluba e-Fotografija na Brezjah

Avtor:Matjaž Intihar
08.06.2009 07:09

V prvih januarskih dneh se je po naključju začela odvijati zgodba, ki je svoj prvi zaključek doživela v nedeljo 14. junija.
Najprej smo bili klubovci povabljeni k fotkanju bazilike na Brezjah, kasneje pa smo se začeli dogovarjati o morebitni postavitvi razstave. Skromne začetne želje so ob veliki požrtvovalnosti in ogromni volji patra Bogdana Rusa hitro začele preraščati prvotne okvire in kar kmalu smo se dogovorili, da si Brezje zaslužijo veliko in odmevno razstavo. Tako smo k sodelovanju, s pomočjo e-Fotografije, z natečajem Cerkve in kapelice na Slovenskem, povabili širšo slovensko javnost. Rezultat je bil res izreden: skoraj tisoč poslanih fotografij iz celotne Slovenije in žirija je imela res težavno nalogo pri izboru tridesetih, ki so sedaj razstavljene v velikem formatu v Parku miru pred brezjansko baziliko.
Po pozdravnih govorih vodje projekta patra Bogdana, rektorja in gvardijana patra Silvina in radovljiškega župana Janka Sebastijana Stuška je razstavo formalno odprl vatikanski nuncij dr. Santos Abril y Castelló.

Razstava bo na ogled vse do konca oktobra.

 


avtorica: Kim Petrič

 


avtor: Stanko Grof

 


avtor: Stanko Grof

 


avtor: Marko Petrič

 


avtor: Marko Petrič

 


avtor: Stanko Grof

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com