Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Fotografski natečaj "Ob sončnem vzhodu ali zahodu"

03.08.2016 21:36

Avtor: Matjaž Intihar

 

Spletna galerija e-Fotografija in podjetje Comshop, odpirata fotografski natečaj na temo
" Ob sončnem vzhodu ali zahodu ".

 

Tema je enostavna in ne potrebuje posebnih navodil. Podajte nam fotografije najbolj želenega, kičastega, prijetnega, umirjenega in gledanega motiva, to so motivi zajeti ob tisti topli in mirni svetlobi sončnega vzhoda ali zahoda. Natečaj je že odprt. Preberete lahko tudi članek z nasveti in primeri (Sončni zahod / Svetloba za bogove).

 

 

Sodelujete lahko vsi registrirani v Galeriji. Kako se registrirati v Galerijo e-Fotografija?
Natečaj je odprt od 18. junija do vključno 28. avgusta (24.00). Vsak registrirani uporabnik lahko odda v natečaj do 20 fotografij.

Meseca septembra bo podjetje Comshop d.o.o. nagradilo 10 fotografij. Nagrajene fotografije bodo izbrane do 5. septembra.
Nagrade: 1. Zunanji prenosni trdi disk TRANSCEND StoreJet 25M3 1TB, 2. 64 GB SD spominska kartica, 3. nagrada / 32 GB SD spominska kartica, 4. do 10. 32GB USB ključ. Meseca septembra bomo naredili pregled in komentiranje fotografij iz natečaja. Več bo objavljeno na e-Fotografija.si

Vsak, ki želi oddati fotografijo na natečaj, mora biti v Galeriji registriran z vsemi podatki, ki so odprti v oknu prijave. Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na e-poštni naslov (GALERIJA).

Vstopi na stran natečaja
" Ob sončnem vzhodu ali zahodu "

 

 
Avtor: Matjaž Intihar

 

Komentarji

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com