Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
http://www.cyberstudio.si
http://www.foto-klik.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

Fototečaji - maj/junij 2019

17.05.2019 08:37

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

21. maj - Lightroom praktični tečaj - 28. maj - Praktični tečaj bliskavice - 30. maj in 1. junij - Osnovni tečaj fotografije - 5. in 6. junij - Photoshop praktični tečaj - 11. junij - Delavnica / table top fotografija - 19. in 20. junij - Nadaljevalni tečaj fotografije


 

21. maj
- Lightroom praktični tečaj

Da bo vaš vstop v program Lightroom lažji, vas vabim na praktični tečaj, kjer bomo spoznali glavne zmožnosti programa. Ker bo vsak na svojem prenosnem računalniku deloval s programom, bo nadaljne samostojno delo veliko lažje. (Več o tečaju in prijave...)

28. maj
- Praktični tečaj BLISKAVICE

Bliskavica je eden od najbolj uporabljanih dodatkov, ki po eni strani lahko veliko doda k dobremu posnetku, po drugi pa tudi vzame. Kako deluje, osnovne možnosti, spoznavanje z različnimi funkcijami ter različnimi bliskavicami, brezžično delovanje, vse to bomo spoznali na tej praktični delavnici. (Več o tečaju in prijave...)

 

30. maj in 1. junij
- Osnovni tečaj fotografije

Tečaj je namenjen vsem navdušenim za fotografijo, ki bi radi bolje spoznali lastnosti svojih fotokamer in osnove fotografske tehnike. Fotografsko kamero bomo potrebovali šele v drugem delu tečaja, če ste v dilemi kaj izbrati, nas lahko kontaktirate že prej za in pomagali vam bomo izbrati najboljše za vaše želje. (Več o tečaju in prijave...)

 

5. in 6. junij
- Photoshop praktični tečaj

Osnovni tečaj programa Photoshop je namenjen praktičnemu spoznavanju osnov, da boste lahko suvereni pri prvih predelavah fotografije. (Več o tečaju in prijave...)​

 

11. junij
- Delavnica / table top fotografija

Fotografiranje manjših predmetov na mizi, iskanje najboljše osvetlitve. Kako fotografirati odbojne in neodbojne izdelke…kako fotografirati nakit, steklo, manjše predmete. Preizkusili bomo z različnimi lučmi (mehka oz. trda svetloba). Na delavnici potrebujejo fotokamero, ki ima možnost manuelnih nastavitev, objektiv 24-70mm oz. makro objektive z večjo gorišnico - 60 oz. 105mm. (Več o tečaju in prijave...)

19. in 20. junij
- Nadaljevalni tečaj fotografije

Ko fotograf osvoji osnove fotografije (izbiro časa, zaslonke, ISO in njihov vpliv na posnetek, globinsko ostrino) in ga fotografija zasvoji kot hobi, si zaželi dodatnega znanja. Njegove fotografije so sicer tehnično korektne, vendar na raznih razstavah in foto natečajih opazi kopico bolj všečnih fotografij drugih avtorjev, kakršne pa bi rad imel tudi sam v svojem fotoalbumu. (Več o tečaju in prijave...)

Informacije: tecaji@e-fotografija.com


 

Podarite bon za znanje... (naročilo, klikni na bon)
Bon velja do konca leta 2019

Na darilni bon lahko napišemo sporočilo, napisano po vaši želji. Bon se lahko nameni za kateri koli tečaj...več v povezavi s tem na mail naslovu e-mail naslovu tecaji@e-fotografija.com

Za več informacij smo vam na voljo na GSM 041 727 039 vsak delovnik med 8-10h
in el. naslovu tecaji@e-fotografija.com

 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Predavatelj: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com