Naročite se na enovice

http://www.cyberstudio.si
http://www.foto-klik.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

Fototečaji - november/december/januar

08.10.2018 08:37

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

 

17. november
- Delavnica - Boudoir fotografija z uporabo naravne svetlobe

Boudoir fotografija z uporabo naravne svetlobe je v zadnjih letih precej v trendu, zato se bomo na tokratni delavnici posvetili ravno temu - fotografiranju ženskega modela v spodnjem perilu z uporabo naravne in ambientalne svetlobe. (Več o tečaju in prijave...)

 

25. november
- Fotografiranje hrane / tečaj z bliskavicami

Fotografska delavnica, ki združuje praktično delo z naravno svetlobo in bliskavico, ter kulinarične dobrote v gostilni Grad Kodeljevo. Z bliskavicami, ki jih boste z našo pomočjo pravilno postavili in prožili boste spoznali skrivnosti fotografskih mojstrov, kako se fotografira motive za kuharske revije, knjige. Da ne bomo ob in po fotografiranju preveč lačni, bomo na koncu delavnice s pripravljeno in fotografirano hrano napolnili naše želodčke. (Več o tečaju in prijave...)

 

28. in 29. november
- Nadaljevalni tečaj fotografije

Ko fotograf osvoji osnove fotografije (izbiro časa, zaslonke, ISO in njihov vpliv na posnetek, globinsko ostrino) in ga fotografija zasvoji kot hobi, si zaželi dodatnega znanja. Njegove fotografije so sicer tehnično korektne, vendar na raznih razstavah in foto natečajih opazi kopico bolj všečnih fotografij drugih avtorjev, kakršne pa bi rad imel tudi sam v svojem fotoalbumu. (Več o tečaju in prijave...)

 

4. december
- Lightroom praktični tečaj

Da bo vaš vstop v program Lightroom lažji, vas vabim na praktični tečaj, kjer bomo spoznali glavne zmožnosti programa. Ker bo vsak na svojem prenosnem računalniku deloval s programom, bo nadaljne samostojno delo veliko lažje. (Več o tečaju in prijave...)

 

13. december
- Praktični tečaj BLISKAVICE

Bliskavica je eden od najbolj uporabljanih dodatkov, ki po eni strani lahko veliko doda k dobremu posnetku, po drugi pa tudi vzame. Kako deluje, osnovne možnosti, spoznavanje z različnimi funkcijami ter različnimi bliskavicami, brezžično delovanje, vse to bomo spoznali na tej praktični delavnici. (Več o tečaju in prijave...)

 

14. in 15. december
- Osnovni tečaj fotografije

Tečaj je namenjen vsem navdušenim za fotografijo, ki bi radi bolje spoznali lastnosti svojih fotokamer in osnove fotografske tehnike. Fotografsko kamero bomo potrebovali šele v drugem delu tečaja, če ste v dilemi kaj izbrati, nas lahko kontaktirate že prej za in pomagali vam bomo izbrati najboljše za vaše želje. (Več o tečaju in prijave...)

 

23. in 24. januar 2019
- Photoshop praktični tečaj

Osnovni tečaj programa Photoshop je namenjen praktičnemu spoznavanju osnov, da boste lahko suvereni pri prvih predelavah fotografije. (Več o tečaju in prijave...)​

 

Informacije: tecaji@e-fotografija.com

 


 

Podarite bon za znanje... (naročilo, klikni na bon)
Bon velja do konca leta 2019

Na darilni bon lahko napišemo sporočilo, napisano po vaši želji. Bon se lahko nameni za kateri koli tečaj...več v povezavi s tem na mail naslovu e-mail naslovu tecaji@e-fotografija.com

Za več informacij smo vam na voljo na GSM 041 727 039 vsak delovnik med 8-10h
in el. naslovu tecaji@e-fotografija.com

 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Predavatelj: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com