Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Kaiser “fotografski pripomočki”

Avtor:Matjaž Intihar
20.05.2005 13:11
Studijska oprema zna biti tudi zelo enostavno in cenena. Kaiser Fototechnik nam nudi manjše zložljive pripomočke za hitro in enostavno fotografiranje artiklov kjerkoli. Vizitke, slike za dokumente itd., katere ste izpisali z vašim tiskalnikom si lahko zelo hitro sami kakovostno izrežete z majhnimi rezalniki. Kaiser pa nam v svoji ponudbi nudi tudi profesionalne studijske mize kot rezalnike večjih formatov. Na sliki majhni, lahki in priročni podstavek za fotografiranje artiklov.

 

Nemško podjetje Kaiser Fototechnic je bilo ustanovljeno leta 1946. Med ljubitelji fotografije je že dolgo znano po različnih laboratorijskih in studijskih pripomočkih tako za amaterje kot profesionalce.

 

V dobi digitalne fotografije pa so tu nove dodatne možnosti ponudbe. Fotograf je z digitalno kamero in celotno tehnologijo dobil močno orodje, da si lahko postavi tako studio, kot sam obdela in izpiše fotografijo.

Kaiser ima mnogo novih pripomočkov, kateri nam omogočijo lažje delo. S pomočjo zelo enostavnih namiznih pripomočkov, si lahko sami fotografiramo artikle. Nudijo nam tudi prave profesionalne mize različnih dimenzij in tudi take z lučmi prirejenimi za digitalna tipala.

 

 

Kaiser nam ponuja tudi mize in luči za studijsko fotografija. Za hobi fotografa je zanimiva majhna in zložljiva mizica za fotografiranje v proročnih studiih, katerega si lahko naredimo praktično kjerkoli.

 

Ker je tudi izpis fotografij vse bolj domena domačih namiznih tiskalnikov in je treba izpise tudi večkrat izrezovati, nam Kaiser ponuja veliko paleto različnih rezalnikov, kot glav, ki nam omogočajo različno izrezane robove slik.

 

Sedaj si lahko zelo enostavno izrežete več izpisanih fotografij iz lista papirja A4 in tako prihranite pri ceni izpisa.

 

 

Mini rezalnik, ki pa ima že vgrajene kar tri glave za rezanje z različno oblikovanimi noži.

 

 

Izpis večih fotografij na večjem formatu papirja je cenejši. S pomočjo rezalnika pa jih lahko natančno izrežemo.

 

 

Kaiser nam ponuja rezalnike različnih dimenzij.

 

 

Na rezalnikih lahko menjamo tudi glave, v katerih so različno oblikovani noži za rezanje.

 

Celotno ponudbo fotografskih pripomočkov kot rezalnikov, si lahko ogledate na spletni strani www.kaiser-fototechnik.de

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com