Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Mednarodni fotografski natečaj Človek in reka Drava

11.03.2021 13:23

Mednarodni fotografski natečaj Človek in reka Drava vsem ljubiteljskim ali profesionalnim fotografom, ki prebivajo ob Dravi, omogoča, da poleg finančne nagrade osvojijo tudi objavo lastne fotografije na naslovnici naše junijske revije. 

Fotografije morajo v ospredje postavljati odnos med človekom in Dravo, ocenjevala jih bo strokovna žirija, oddate pa jih lahko med 22. 3. 2021 in 22. 4. 2021. Strokovna žirija bo izbrala 10 fotografij, ki se bodo uvrstile v ožji izbor in eno zmagovalno fotografijo, fotografije iz ožjega izbora, pa bodo za glasovanje na voljo tudi na Facebook strani družbe @aquasystems.ccn.maribor, kjer bodo sledilci z všečki izbrali še eno zmagovalno fotografijo. Fotografije bodo tudi razstavljene. 

Gre za res super fotografsko priložnost. Več informacij na povezavi: https://bit.ly/30vB49m.

Mednarodni fotografski natečaj Človek in reka Drava

Vsi ljubiteljski ali profesionalni fotografi, ki prebivate ob Dravi, boste imeli od 22. 3. 2021 do 22. 4. 2021 možnost sodelovati na Mednarodnem fotografskem natečaju Človek in reka Drava. Gre za natečaj, ki v ospredje postavlja odnos med človekom in Dravo. Tema omogoča lastno interpretacijo in izbor motiva na zelo širokem spektru.

Prispele fotografije bo ocenjevala strokovna žirija, ki jo sestavljajo Arne Hodalič, Branimir Ritonja, Igor Debevec, Bojan Golčar in Leon Lozar. Izbrali bodo 10 fotografij, ki se bodo uvrstile v ožji izbor in eno zmagovalno fotografijo. Ta bo nagrajena z 800 € in objavljena na naslovnici junijske številke naše revije! 

Vseh 10 fotografij v ožjem izboru bo na voljo tudi za spletno glasovanje, ki bo potekalo na Facebook strani organizatorja natečaja, družbe AquaSystems, in bo razstavljenih v Vodnem stolpu v Mariboru, kar bo obeleženo tudi z uradnim katalogom. Zmagovalna fotografija po izboru javnosti bo nagrajena z 500 €, prav tako bodo avtorjem ostalih, nenagrajenih 8 fotografij v ožjem izboru, odkupili avtorske pravice.

Gre za res super fotografsko priložnost. Več informacij na povezavi: https://bit.ly/30vB49m.

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com