Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Osnovni tečaj fotografije

09.06.2021 13:29

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

Osnovni tečaj fotografije

Kdaj: 10. in 11. maj  možne prijave (po 4 šolske ure)

Lokacija predavalnice: Infocona d.o.o., Prevale 9. IOC Trzin (Načrt in fotografije, kako do predavalnice)

Potrebno znanje: Lahko ste popolni začetnik
Oprema: Kompaktna ali DSLR (CSC) kamera, (prvi dan tečaja lahko izkoristite tudi za nasvet glede nakupa opreme, ali nas kontaktirate za nasvet preko maila)
Cena: samoplačniki 70 €; pravne osebe, s.p. 85 €

Več informacij na mail ... Vstopi

Predavatelj: Matjaž Intihar

Prijave na sledeči povezavi:

(Prijavnica KLIK). Osnovni tečaj lahko preko darilnega bona tudi podarite (glej spodaj za bon).

 


 

Kakšno znanje pričakujem od vas v osnovnem tečaju fotografije. Želim si samo to, da imate željo po več znanja. Ni pomembno ali imate kompaktno ali kamero DSLR, (tudi ne, če je še nimate - vam lahko pomagamo pri izbiri), ali ste jo že kaj osvojili ali ne. Za spoznavanje z vašo opremo in kako fotografirati, bom poskrbel na osnovnem tečaju. Če želite nekaj osnov spoznati že prej imamo za vas pripravljeno že obilo člankov predavateljev na temo izobraževanja KLIK

Osnovni tečaj fotografije

Fotografija nas hitro zasvoji in postane naš hobi. Ob pregledu fotografij doma spoznamo, da potrebujemo več fotografskega znanja. Marsikateri zanimiv motiv ni zajet tako kot si želimo, oziroma je podobno fotografijo v višji kakovosti opaziti že nekje objavljeno - na spletu ali reviji.

Na osnovnem tečaju fotografije, vas bom vpeljal v skrivnosti fotografske opreme kot samega fotografiranja. Uporabljate kompaktno ali zrcalno refleksno kamero? Vseeno je s katero pridete na naš fotografski tečaj. Osnove nastavitev ter uporabe kamere so z vsemi enake. Prav tako bomo v praksi spoznali možnosti boljšega zajema naših motivov z vašo kamero.

Za tiste, ki osnove že poznate, se lahko udeležite NADALJEVALJNEGA tečaja ali tečaja obdelave slike PHOTOSHOP

Vpeljal vas bom v prve skrivnosti fotografske opreme. Uporabljate kompaktno ali zrcalno refleksno kamero? Vseeno je s katero pridete na naš foto tečaj. Osnove nastavitev ter uporabe kamere so z vsemi enake. Tudi če še nimate fotokamere in se odločate za njen nakup ste dobrodošli na tečaju. Pomagal vam jo bom izbrati.

Potek tečaja; 1.del

Začetek; petek 10. maj ob 17.30h (predavalnica) 

Poudarek bo na fotografskih kamerah, saj boste tečajniki na ta način lažje spoznali kako dobro vam bo lahko služila vaša sedanja kamera in katera bi ob novem nakupu lahko bila primernejša.
Sledila bo razlaga in spoznavanje nastavitev vaših fotokamer. Skupaj gremo preko glavnih nastavitvenih gumbov ter pregled največkrat potrebnih menijev (programskimi in ročnimi nastavitvami, časom osvetlitve, zaslonko, goriščno razdaljo objektivov in njihovim vplivom na globinsko ostrino, ISO, WB, menije, itd.), ter zaključili s spoznavanjem dodatne foto opreme ter možnostmi digitalne obdelave slike.
Kamere bomo nastavili tako, kot bomo z njimi fotografirali v praktičnem delu tečaja in kot jo boste tudi v nadaljevanju največkrat uporabljali.

Potek tečaja; 2.del

11. maj (sobota ob 10h, Prešernov spomenik LJ) 

Drugi del osnovnega tečaja fotografije bomo izkoristili za praktično delo s kamero ter spoznavanjem uporabe programskih kot ročnih nastavitev za kakovostnejši zajem motiva. V praktičnem delu se bomo spoznali z malimi skrivnostmi naših fotokamer. Videli boste, da lahko avtomatiki še kako pomagamo, da bo naša fotografija višje kakovosti. V največjem delu pa spoznali, kateri so tiste glavne nastvitve, ki nudijo več, da boste s svojo fotografijo vi in drugi še bolj zadovoljni.

 


 

Podarite bon za znanje...

(več informacij, klikni na bon)

Bon se lahko nameni za kateri koli tečaj...

Pri prijavi na darilni bon vpišete svoje podatke, katere potrebujemo za izdajo fakture. Stran za prijave... KLIK
Po prejemu plačila Vam pošljemo račun ter darilni bon.

 

Za več informacij smo vam na voljo na el. naslovu (eFotoTECAJI)
​GSM 041 727 039 vsak delovnik med 8-10h

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com