Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
http://www.cyberstudio.si
http://www.foto-klik.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

Studijski delavnici v januarju

13.01.2019 19:03

 


 

1. Studijska delavnica z modelom (Več in prijave...)
29. januar od 17.30 do 20.30 (3 ure)

Pri delavnici studijske fotografije se bomo spoznali z osnovami in naprednimi tehnikami studijske fotografije - od tega, kaj vse lahko naredimo z uporabo ene same bliskavice z različnimi modifikatorji, do uporabe večje količine izvorov svetlobe. Predelali bomo različne tipe svetlobe, kje in kako jih uporabimo in kakšnih trikov se lahko poslužimo pri improvizaciji. Pri delu z modelom bo predstavljen način dela, komunikacija, upoštevanje naročnikovih želja in realizacija le-teh. Vsak udeleženec bo ob prisotnosti profesionalnega fotografa imel na voljo nekaj minut samostojnega dela z modelom, da doživi pristno izkušnjo. Zaključili bomo z debato o postprodukciji in retuši.

Delavnico vodi Matjaž Očko
Kdaj: 29. januar od 17.30 do 20.30 ure (3 ure)
Kje: Studio pet500, Tržaška c.2, Ljubljana
Cena: 80€ fizične osebe, 95€ pravne osebe, sp.

 


 

2. Delavnica - Boudoir fotografija z uporabo naravne svetlobe (več in prijave...)
26. januar 2019, trajanje 5 polnih ur (od 12. do 17.ure)

Boudoir fotografija z uporabo naravne svetlobe je v zadnjih letih precej v trendu, zato se bomo na tokratni delavnici posvetili ravno temu - fotografiranju ženskega modela v spodnjem perilu z uporabo naravne in ambientalne svetlobe. Sama delavnica bo potekala v hotelski sobi in vsak od udeležencev bo po teoretičnem in praktičnem prikazu dela imel na voljo nekaj časa, da tudi sam z modelom ustvari svojo serijo fotografij.

Posvetili so bomo principu dela, kako komunicirati z modelom, “kaj ja in kaj ne”, kaj je pomembno pri samem stylingu, poziranju, svetlobi, kako model sprostimo in kaj želimo pravzaprav s fotografijo sporočiti / doseči. 
Pri samem delu bomo čim več skušali potegniti iz same naravne okenske svetlobe, njene usmerjenosti in trdote. Kot modifikator bomo uporabili zavese, odboj od katere od površin, če bo primerna svetloba tudi žaluzije (črte po telesu), po potrebi pa bomo dodali tudi fotografsko klasiko - odbojnik.
Uporabimo lahko tudi katero od luči v prostoru in prikažemo samo improvizacijo na terenu, če pa bo čas dopuščal, lahko po želji udeležencev delavnice uporabimo tudi studijske bliskavice.

Delavnico vodi Matjaž Očko
Maksimalno število udeležencev je osem, delavnica bo potekala pet ur. 
Sobota, 26. januar 2019, trajanje 5 polnih ur (od 12. do 17.ure)
Delavnico vodi: Matjaž Očko (instagram)
​Lokacija: Hotel Nox Ljubljana
Cena: 120€ fizične osebe, 150€ pravne osebe, sp.

info za tečaje in delavnice
tecaji@e-fotografija.com

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com