Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

Fotopotep Članki

  • Dereze - mestne, pohodniške

    Iz osebnih izkušenj lahko zatrdim, da reklame ne lažejo in gre resnično za odličen pripomoček, ki je sila enostaven za uporabo, zanesljiv in vreden vsakega centa.

  • Svilena spalka

    Saj rešitev je preprosta in navadno v obliki spalne vreče. Ampak, da bi na potovanja ali v hribe s seboj nosil kilogramsko spalno vrečo, ki zasede polovico nahrbtnika ali potovalne torbe....

  • Dobra vaga

    Krivičen bi bil, če bi trdil, da so glede teže prtljage občutljive le nizkostroškovne letalske družbe. Res je sicer, da je toleranca nekaterih družb večja, a pogosto  je o vsem odvisna le trenutna volja zaposlenih pri oddaji prtljage.

  • Potovalne brisače

    Potem pa me je nekega lepega prazničnega dne razveselilo darilo staršev - prinesla sta mi hitro sušeče brisače.

  • Zložljiva plastenka za vodo

    Glavna prednost zložljive plastenke je, da ne zavzema veliko prostora, še sploh, ker jo prazno lahko enostavno zvijete.

  • Buff

    Menda so najboljše ideje vedno zelo preproste in v primeru Buffa to nedvomno drži. Gre za povsem enostaven, cevast, brezšivni kos tekstila navadno narejen iz poliesterskih (mikrofiber) vlaken.

 

 

 

 

Zložljiva plastenka za vodo

Prvič sem take plastenke videl v neki tuji reviji, specializirani za pohodništvo in ker mi je bil koncept zanimiv, sem jo, bolj za test, kot zares kupil preko ebaya.
Glavna prednost zložljive plastenke je, da ne zavzema veliko prostora, še sploh, ker jo prazno lahko enostavno zvijete. V vročih dneh jo lahko delno napolnite z vodo in nato postavite v zmrzovalnik, kasneje še dolijete vodo ali drugo tekočino in dobite mrzlo pijačo za na pot.
Čeprav na prvi pogled izgleda, da ne more stati pokonci, pa je dno oblikovano tako, da stoji dokler je v njej vsaj nekaj tekočine. S pomočjo priloženega karabinerja jo lahko obesite za nahrbtnik, torbo, pas, ...
Tako, kot znane Sigg "steklenice" imajo tudi te plastenke ozko odprtino na vrhu. To močno otežuje pranje, če ste v plastenko dali kaj drugega, kot le vodo. Po drugi strani jo pa lahko date celo v pomivalni stroj.

Najbolj znan proizvajec je Vapur.

Avtor: Marko Petrič

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com