Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Canon DP-V2410 – 24-palčni referenčni zaslon 4K

12.04.2015 20:23

Novi DP-V2410 je bil zasnovan za uporabo v studiu ali na terenu tako na področju televizijske kot filmske produkcije. Prinaša natančen in zanesljiv prikaz vsebin 4K, kar olajša nadzor kakovosti pri snemanju v živo, potrjevanje ostrine in osvetlitve ter tudi upravljanje barv in barvno korekcijo na mestu snemanja.

DP-V2410 se pridružuje obstoječemu modelu Canonovih referenčnih zaslonov 4K DP-V3010 in prinaša osupljivo ločljivost 4K 4096 x 2160 z izjemno natančnostjo barvne reprodukcije. Zahvaljujoč novemu načinu High Dynamic Range Mode, je na zaslonu mogoče hkrati videti tako izjemno svetle kot osenčene podrobnosti, kar omogoča bolj naravne in realistične slike. Zaslon DP-V2410 je bil optimiziran za podporo kinematografskemu standardu DCI-P3, standardu televizijskega oddajanja ITU-R BT.2020 in ACES Proxyju (ACES Ver. 1.0). Poleg tega nov panel IPS s sistemom za osvetlitev ozadja RGB LED zagotavlja kontrastno razmerje 2000:1, Canonov sistem samodejne korekcije barv in svetlosti pa omogoča dosledno kakovost slike, barv in svetilnosti skozi čas.

Opremljen je z vmesnikoma 3G/HD-SDI in HDMI ter vgrajenim filtrom Debayer. To mu omogoča prikaz naravnih posnetkov 4K v formatu RAW neposredno iz združljivih kamer Cinema EOS, kar omogoča prihranke pri zunanjih enotah Debayer. Funkcija povezovanja kakovosti slik samodejno sinhronizira barvne nastavitve iz združljivih Canonovih kamer, kar preprečuje napake pri nastavitvah.

Nabor funkcij za delo v studiu omogoča hiter in preprost pregled vsebin, vključno s funkcijo Wave Form Monitor s podporo za 4K in funkcijo Vectorscope za potrjevanje signalnih podatkov. Zaslon odlikuje tudi več tabel 1D/3D-LUT za udoben nadzor in merilnik ravni zvoka za natančno snemanje le-tega.

DP-V2410 ima tanko in trpežno ohišje ter močan ročaj. Težak je le 12 kg, zaradi česar ga je mogoče preprosto prenašati med prizorišči, in je opremljen s 24-voltno napajalno enoto DC, kar omogoča celodnevno delo.

Dostopnost zaslona DP-V2410 v Evropi je predvidena za četrto četrtletje 2015.

Avtor: Canon Adria

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com