Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Canon PowerShot G1 X Mark II

12.02.2014 17:45

Nov paradni kompaktni fotoaparat in naslednik PowerShota G1 X, PowerShot G1 X Mark II prinaša najboljše slikovne zmogljivosti, kadarkoli videne v Canonovem kompaktnem fotoaparatu. S kakovostjo slike, primerljivo z zrcalno-refleksnimi fotoaparati ter uporabnostjo kompaktne oblike in funkcionalnostjo zelo uspešne serije PowerShot G je odličen dodatek k vsaki profesionalni fotografski torbi.

Zasnovan je na podlagi odzivov fotografov, zato prinaša nove možnosti za izjemno zmogljivost in nadzor:

Veliko Canonovo tipalo CMOS tipa 1,5 ponuja plitkejšo globinsko ostrino v primerjavi s tipalom APS-C, idealno za profesionalne portrete in makro fotografijo.

Nov, zelo svetel objektiv f/2.0-3.9 z odprtostjo zaslonke f/3.9 tudi pri največji povečavi ponuja odlične posnetke pri šibki svetlobi in možnost nadzora globinske ostrine.

Povsem prilagodljiva obroča na objektivu (Dual Lens Control Rings) poenostavita in pospešita doseganje zaželenih fotografskih rezultatov. Zanesljiv nadzor parametrov po korakih, vključno s povečavo, zaslonko in zaklopom, omogočata ergonomsko nameščena stopenjski in brezstopenjski obroč.

Izboljšan sistem ostrenja AiAF z 31 ostritvenimi točkami v primerjavi z devetimi pri PowerShotu G1 X, ki izboljša sposobnost fotoaparata, da natančno izostri subjekt pri posnetkih s plitko globinsko ostrino.

Avtor: Canon Adria

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com