Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Canon PowerShot SX540 HS / SX420 IS

08.01.2016 10:44

Canon je predstavil nova kompaktna hibridna fotoaparata z veliko povečavo, ki dopolnjujeta njegovo serijo PowerShot – PowerShot SX540 HS in PowerShot SX420 IS. PowerShot SX540 HS odlikujejo izjemne zmogljivosti fotografiranja v šibki svetlobi in popoln ustvarjalni nadzor, kar omogoča kar najboljše izkoriščanje zmogljive 50-kratne optične povečave in ultra širokokotnega objektiva. PowerShot SX420 IS pa nudi občudovanja vreden objektiv z 42-kratno povečavo, tipalo CMOS z ločljivostjo 20 milijonov točk, procesor DIGIC 4+ ter nabor samodejnih in preprostih ustvarjalnih možnosti, kot je brezžično povezovanje s tehnologijo Dynamic NFC za preprosto deljenje.

Zmogljivost velike povečave, osupljiva kakovost – PowerShot SX540 HS

PowerShot SX540 HS odlikujeta zmogljiv procesor DIGIC 6 in tipalo CMOS z ločljivostjo 20,3 milijona točk, kar zagotavlja, da so vsi vaši spomini zajeti z neverjetno jasnostjo. Visoko občutljivo tipalo omogoča neverjetne posnetke tudi v šibki svetlobi, 50-kratna optična povečava pa vam pomaga približati se dogajanju in zajeti vse podrobnosti. Z ZoomPlusom lahko digitalno podvojite povečavo brez izgube ločljivosti – naj gre torej za oddaljene zgradbe ali posnetke iz ozadja stadiona, nič ni nedosegljivo.

Za zagotavljanje spremljanja subjekta tudi ob uporabi velike povečave omogoča napredna pomoč za okvirjanje povečave (Zoom Framing Assist Lock) način stabilizacije, ki vam dovoljuje preprosto izbiranje in okvirjanje vašega subjekta, medtem ko ga fotoaparat ohrani v središču in izostrenega. Za impresivne mestne pokrajine in obširne panorame vam 24-milimetrski ultra širokokotni objektiv pomaga, da v vsakem posnetku zajamete več, kar je popolno za deljenje popotniških trenutkov s prijatelji in z družino.

Nadobudnim filmskim ustvarjalcem omogoča PowerShot SX540 HS snemanje videov ločljivosti Full HD v formatu MP4, 5-točkovni dinamični stabilizator slike pa zagotavlja, da so posnetki stabilni, tudi ko se premikate in snemate. Za pripravo filmov, o katerih vam ni treba razmišljati, funkcija Story Highlights pametno analizira vaše fotografije in posnetke izbranega datuma ali osebe ter jih spoji skupaj. Nastane video spomin, ki ga lahko delite z drugimi.

Zmogljivost žepnega formata – PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420 IS odlikujejo 42-kratna optična povečava, ZoomPlus in ultra širokokotni objektiv v kompaktnem ohišju, zato je popoln fotoaparat za preprost zajem vseh priložnosti – bodisi vsakodnevnih posnetkov bodisi dih jemajočih popotniških fotografij. Skupaj s tipalom z ločljivostjo 20 milijonov točk in procesorjem DIGIC 4+ zagotavlja, da kakovost fotografij ni ogrožena. Pametni stabilizator slike zagotavlja, da so vaše fotografije in filmi HD jasni, z vsemi podrobnostmi. Z ustvarjalnimi filtri, vključno z učinkoma pomanjšanja in ribjega očesa (Miniature Effect in Fish-eye Effect), lahko zajamete edinstvene stvaritve v trenutku. Zaradi 7,5-centimetrskega (3,0-palčnega) zaslona LCD je pregledovanje filmov in fotografij preprosto, ergonomski oprijem pa zagotavlja, da sta vaša roka in subjekt stabilna v vseh razmerah.

Ustvarjajte in delite

Oba fotoaparata imata vgrajeno brezžično povezavo in tehnologijo Dynamic NFC, kar vam omogoča preprosto povezovanje ter deljenje fotografij in filmov z združljivimi pametnimi telefoni, s tablicami ali z napravami za shranjevanje, kot je Canon CS100, ter tudi nadzor fotoaparata s funkcijo oddaljenega fotografiranja. Namenski gumb za brezžično povezavo vam omogoča preprosto bližnjico do funkcij povezovanja ter pomaga pri deljenju fotografij med fotografiranjem. Za večjo brezskrbnost nudita oba fotoaparata Image Sync za samodejno varnostno shranjevanje vaših fotografij in filmov v storitve v oblaku, kot sta Canonova irista ali Google Drive, takoj ko sta povezana na internet.

PowerShot SX540 HS – ključne lastnosti:

Prilagodljivo fotografiranje za vsak poseben trenutek
Vse, kar potrebujete za izjemne filme Full HD
Preprosto povezovanje, deljenje in varnostno shranjevanje vaših stvaritev
Tako preprosto ali napredno kot želite
Zasnovan za udobno fotografiranje in preprosto okvirjanje

PowerShot SX420 IS – ključne lastnosti:

Velika povečava za približevanje ob vsaki priložnosti
Izjemni filmi HD z dotikom gumba
Preprosto povezovanje, deljenje in fotografiranje na daljavo
Osupljivi rezultati za vaše najponosnejše trenutke
Bodite ustvarjalni s preprostostjo fotoaparata »nameri-in-sproži«

Avtor: Canon Adria

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com