Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Canon SPEEDLITE 430EX III-RT

14.07.2015 12:31

Canon je s predstavitvijo bliskavice SPEEDLITE 430EX III-RT razširil sistem EOS. Nova bliskavica, ki nadomešča model Speedlite 430EX II in je oblikovana za dodatno izboljšanje fotografskih priložnosti, zagotavlja zbirko naprednih lastnosti, vključno z integriranim oddaljenim upravljanjem, ki odpira svet ustvarjalnih svetlobnih možnosti za fotografske navdušence in profesionalne fotografe, ki ustvarjajo s sistemom EOS.

Moč svetlobe v vaši dlani

Nova bliskavica SPEEDLITE 430EX III-RT je Canonova najzmogljivejša bliskavica Speedlite srednjega razreda doslej. Najvišje vodilno število 43 pri občutljivosti ISO 100 zagotavlja dovolj moči za osvetlitev subjektov v različnih razmerah ter prilagodljivost dela z dodatnimi bliskavicami z uporabo radijskega ali optičnega sistema za oddaljeno upravljanje. Z obsegom pokritosti objektiva 24–105 mm ali do 14 mm prek vgrajenega vmesnika ponuja SPEEDLITE 430EX III-RT širok ali ozek snop svetlobe, ki ga nadzoruje uporabnik.

SPEEDLITE 430EX III-RT je popolna bliskavica za ustvarjalne fotografe, saj omogoča eksperimentiranje z ugasnjenimi nastavitvami svetlobe na fotoaparatu pri delu s Canonovim obstoječim radijskim ali optičnim brezžičnim sistemom za nadzor bliskavice v nadrejenem ali podrejenem načinu. Bliskavica SPEEDLITE 430EX III-RT je združljiva tudi s fotoaparati, ki jih odlikuje oddajnik Integrated Speedlite Transmitter, vključno z EOS-om 760D in EOS-om 70D, in jo je nemudoma mogoče uporabiti kot zunanjo bliskavico, ki se jo upravlja prek menija fotoaparata.

SPEEDLITE 430EX III-RT se pridružuje Canonovemu izjemno prilagodljivemu sistemu Radio Transmitter (RT), ki nudi uporabnikom prilagodljivost nadzora do petih skupin bliskavic RT, pri čemer je v vsaki skupini do 15 bliskavic, na razdalji do 30 metrov. SPEEDLITE 430EX III-RT je mogoče nadzorovati tudi s Canonovimi enotami ST-E3-RT ali Speedlite 600EX-RT, ki še razširjajo možnosti, ki so na voljo profesionalnim in ljubiteljskim fotografom.

V primerjavi s predhodnikom je bliskavica SPEEDLITE 430EX III-RT manjša, zaradi česar predstavlja fotografom prenosen dodatni vir svetlobe ter nudi hitrejšo in tišjo ponovno pripravo na uporabo. To zagotavlja diskretnost bliskavice, ki je vedno pripravljena na naslednji posnetek. Odbojni vmesnik omogoča mehkejši snop svetlobe iz bliskavice, kar je popolno za fotografiranje v notranjih prostorih, kjer je potrebna bolj naravna, mehkejša svetloba.

Vključen oranžni barvni filter omogoča uporabnikom, da uskladijo barvo bliskavice z viri svetlobe okoli njih ali pa naredijo kontrast. Integriran panel za lovljenje svetlobe nudi možnost dodajanja svetlobne iskre za oživitev portretov. Bliskavico SPEEDLITE 430EX III-RT odlikuje tudi nov napreden osvetljen matrični zaslon LCD, ki omogoča preprost nadzor vseh funkcij bliskavice, gumb za več nadzora pa zagotavlja bližnjice do glavnih funkcij.

SPEEDLITE 430EX III-RT – ključne lastnosti:

Zmogljiva, a dovolj kompaktna, da jo vzamete kamorkoli
Preprosto upravljanje in intuitiven vmesnik
Uporabite daljinsko bliskavico za ustvarjanje želenega videza
Posnemite čudovite portrete z uporabo odboja svetlobe
Združevanje z drugimi bliskavicami Speedlite, ki so del družine EOS

Avtor: Canon Adria

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com