Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Canon SX 60 in G7 X

16.09.2014 12:31

PowerShot G7 X

PowerShot G7 X je prvi Canonov fotoaparat z od zadaj osvetljenim tipalom CMOS tipa 1.0 z 20,2 milijona točkami – za izvrstne rezultate v vseh razmerah.
Izžareva znameniti pedigre serije PowerShot G, združuje namreč prvovrsten ultra svetel objektiv f/1.8-2.8 s 4,2-kratno povečavo, Canonove vrhunske slikovne tehnologije in prefinjeno kovinsko ohišje.

PowerShot G7 X se pridružuje priljubljenemu PowerShotu G1 X Mark II v vse večjem naboru Canonovih kompaktnih fotoaparatov. Skupaj s povpraševanjem po večjih tipalih narašča tudi priljubljenost prvovrstnih kompaktnih fotoaparatov za napredne uporabnike, zato bo Canon še naprej krepil svojo ponudbo z razvojem novih modelov z velikimi tipali in objektivi z velikimi povečavami.

Canon PowerShot SX60 HS

Z ogromno 65-kratno povečavo v kompaktnem in ergonomsko oblikovanem ohišju je novi PowerShot SX60 HS hiter, prilagodljiv in narejen za fotografiranje oddaljenih prizorov:

- Canonov kompaktni fotoaparat z najzmogljivejšim zoomom.
- Snemanje Full HD 60 fps z ročnim nadzorom omogoča snemanje veličastnih filmov.

Na podlagi odzivov uporabnikov in kot del stalnega razvoja iriste je Canon najavil naslednje nove lastnosti:

Popolna integracija Canonovih kompaktnih in DSLR-fotoaparatov z Wi-Fijem, na voljo od danes.
Od decembra 2014 bo uporabniška izkušnja prilagojena za tablice iOS in Android, funkcionalnost bo na ravni iriste na računalnikih, vendar bo uporabniški vmesnik prilagojen za enostaven ogled slikovnih zbirk na najbolj priljubljenih tablicah.
Integracija z Adobe Lightroom bo omogočala neposredno nalaganje in sinhronizacijo slik, urejenih v Lightroomu. Ta možnost bo na voljo decembra.
Storitev izdelave in naročanja foto knjig znotraj iriste bo na voljo za čas božičnih praznikov. Na voljo bo tudi možnost tiskanja slik neposredno iz iriste.

Avtor: Canon Adria

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com