Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

Fotografska knjiga o kompoziciji

18.05.2008 08:04

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Odlično darilo je lahko tudi darilni BON "za znanje"! Boni so lahko namenski za določene tečaje, delavnice ali po želji glede na znesek.


Direktno naročilo preko spleta:
http://www.e-fotografija.si/tecaji/
GSM 041 727 039 vsak delovnik med 8-10h
Več informacij na: efototecaji@gmail.com

 


 

O avtorju knjige "Kompozicija"

Oskar Karel Dolenc je po izobrazbi univ. dipl. ing. strojništva in profesor fotografije. Inštruktor in mentor na fotografskem področju, med drugim tudi pri mednarodni fotografski zvezi FIAP, kjer je kar nekaj let deloval v komisiji za izobraževanje mladine na fotografskem področju. Piše in prevaja fotografsko literaturo, aktivno predava na italijanski šoli za vizualne komunikacije-Institutti Calligari-oddelek za Slovenijo in tečajih e-Fotografija.
Veliko se je ukvarjal z reklamno fotografijo in sodeloval pri številnih monografijah, med njimi »100 orgel na Slovenskem«, » Kočevske cerkve«, » Stoletje v gorah«, itd..
Z izpovedno fotografijo se ukvarja že dobrih 50 let in v tem času je uspešno sodeloval na več kot 450 skupinskih razstavah in imel 50 samostojnih razstav.
Bil je soustanovitelj in dolgoletni predsednik Fotogrupe ŠOLT-Ljubljana, je častni član kar nekaj fotoklubov, član skupine BHT (Blau Helm Treager) pri nemški fotografski zvezi. Trenutno je aktivni član kluba e-Fotografija in predsednik FK Ljubljana. Za svoje udejstvovanje in razstavljanje je dobil številne nagrade, med njimi najvišje priznanje FZS za življenjsko delo - »Plaketo Janeza Puharja«. Fotografira: portret, akt, naravo-fotolov, njegova najljubša tema pa je pokrajina.

 


 

Knjiga Kompozicija (80 strani, format A5), avtorja Oskarja Karla Dolenca

Cena knjige 15€ (DDV je vključen) 
 

Založnik:
Image DTP d.o.o.
Berčičeva 8b
1260 Lj-Polje

Naročila preko spleta: efototecaji@gmail.com

Več o knjigi Fotokamera, avtorja Matjaža Intiharja (Predstavitev - vstopi)

 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com