Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Nagradni natečaj: »Ujemite nepozabne trenutke!«

20.03.2017 13:20

Nagradni natečaj: »Ujemite nepozabne trenutke!«

Canon je za #NEPOZABNO!

V vse bolj razgibanem življenju je prav vsak doživeti trenutek lahko tudi navdih za izjemno fotografijo. Canon vas poziva, da tisti spomin, ki bo z vami ostal za zmeraj, delite med druge in mu pripišete oznako #NEPOZABNO. Avtor najbolj izvirne fotografije bo nagrajen z vrhunskim brezzrcalnim fotoaparatom EOS M3.

 

Povejte, kateri trenutek si zasluži vzdiha #NEPOZABNO

Če ste ljubitelji življenja, svobode in ustvarjalnosti, je Canonov izziv pravi za vas. V objektiv ujeto doživetje z oznako #NEPOZABNO delite na Facebook strani Canon Slovenija in strokovno žirijo prepričajte z izvirnostjo in igrivostjo vaše fotografije.

Tudi glavna nagrada je nepozabna!

S sodelovanjem v nagradni igri se potegujete za novi Canon EOS M3! Fotoaparat je član družine brezzrcalnih fotoaparatov serije M, ki ljubiteljem fotografije pri ustvarjanju prinašajo še več svobode in pristnosti. Z zmogljivostjo DSLR-jev in priročnim kompaktnim ohišjem so odlični sopotniki vseh raziskovalcev, ki želijo v svoj objektiv ujeti hipne trenutke in jih pretvoriti v večne, nepozabne spomine.

EOS M3 je prava izbira za fotografe z naprednim znanjem, ki si pri ustvarjanju želite priročen in zanesljiv fotoaparat. Z razponom vrednosti ISO od 100 do 12.800 zagotavlja fotografije in videe polne barv, kontrastov in podrobnosti tudi v slabših svetlobnih pogojih. Z njimi bo vsak vaš trenutek razlog za #NEPOZABNO fotografijo!

 

Poleg EOS M3, so člani družine brezzrcalnih fotoaparatov serije M še: 

EOS M10 bo najbolj ustrezal tistim fotografom, ki jim mobilni telefoni in kompaktni fotoaparati za fotografiranje več niso dovolj. Z enostavnim upravljanjem, možnostmi številnih objektivov in video posnetkov ločljivosti Full HD, prinaša kirurško natančnost in hitrost ostrenja. Majhen, preprost in izjemno zmogljiv vam pri fotografskih podvigih obljublja obilico svobode in ustvarjalnosti.

EOS M5 je fotoaparat, ki se je najbolj približal zmogljivostim DSLR-jev, hkrati pa ohranil kompaktnost in priročnost in tako postal priljubljena izbira tudi najbolj zahtevnih fotografov. Naredi lahko kar 9 posnetkov na sekundo pri fiksnem samodejnem ostrenju, za mirne video posnetke pa skrbi sistem petosne stabilizacije. Prepričal vas bo z vrsto profesionalnih funkcij in izjemno enostavnim rokovanjem. Želite ujeti ptico v letu? Potem je EOS M5 pravi sopotnik za vas.

EOS M6 je najnovejši model iz serije M, ki vrhunske tehnične zmogljivosti nadgrajuje s svojo dovršeno obliko. Tako lepše sede v dlan, upravljanje pa vam olajša prek stikal ali LCD zaslona na dotik. Fotoaparat je nemudoma po vklopu pripravljen na delo in vam z velikim zaslonom za nagibanje ter vrtljivim gumbom omogoča zajem doslej še nepredstavljivih kadrov.

Vaše fotografije z oznako #NEPOZABNO lahko objavite na Facebook strani Canon Slovenija vse do 9. aprila 2017. Prejeta dela bo ocenjevala strokovna žirija v sestavi Roni Kordiš, Tjaša Deu in Bor Dobrin. 

Avtor: Canon Adria d.o.o.

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com