Naročite se na enovice

http://osvoji-nagrado.si/igra/dobrodosli-v-vesolje-zabave/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Sony Cyber-shot™ HX50 / Uradna najava

09.05.2013 11:24

Od svetovnih popotovanj do nedeljskih družinskih sprehodov, novi Sony Cyber-shot™ HX50 izpopolnjuje vsak prizor z barvo, podrobnostmi in razločnostjo, tudi pri visokem optičnem zoom-u. Senzor z 20,4 milijona slikovnih pik in vgrajeni stabilizator zagotavljata živahne fotografije ter videoposnetke v polni visoki ločljivosti, tudi ko ste daleč od objekta. To je najmanjši in najlažji1 digitalni kompaktni fotoaparat, ki vsebuje impresiven 30-kratni optični zoom.

 

Številne funkcije v majhnem ohišju

Čeprav je ideja, da se lahko povsem zanesete na vaš pametni telefon, privlačna, model HX50 ponuja številne razloge za vlaganje v ta namenski žepni fotoaparat. Obsežne možnosti povečave omogočajo uporabnikom več fleksibilnosti pri izbiri snemalnega položaja, medtem ko optični stabilizator slike Optical SteadyShot, ki odpravlja tresljaje pri snemanju, zagotavlja popolno kakovost fotografije. Odslej HX50 tudi pri 30-kratnem zoom-u ponuja stabilizacijo fotografije, ki je dvakrat bolj učinkovita kot pri Cyber-shot™ HX200V. 2 

Opremljen s CMOS-senzorjem Exmor R™ s 20,4 milijona slikovnih pik3 in procesorjem BIONZ, HX50 ponuja visoko ločljivost in kakovost fotografije tudi pri fotografiranju v šibki svetlobi. Fotoaparat deluje dvakrat hitreje kot Cyber-shot™ HX200V4 pri polni visoki povečavi, njegova visoka hitrost samodejnega ostrenja pa zajame tudi najbolj bežne trenutke. Vgrajeni vmesnik Wi-Fi dodatno omogoča, da s svojimi prijatelji in družino delite najboljše posnetke na hiter in enostaven način.  

Za naprednejše fotografe, ki želijo prilagoditi podrobnost posnetkov, obstaja opcija nastavitve uravnavanje svetlobe ter opcije drugih ročnih slikovnih nastavitev, kot so P/A/S/M načini. Fotoaparat je opremljen z Multi Interface opcijo, ki se uporablja kot vmesnik za elektronsko stikalo, bliskavico ali mikrofon za boljšo zvočno kakovost videoposnetkov – popolno ujemanje z visoko kakovostjo snemanja videoposnetkov v polni visoki ločljivosti (50p). Dodatek je Multi Terminal za uporabo daljinskega upravljalnika, zelo uporabnega pri fotografiranju podrobnosti od blizu in snemanju. 

Vzdržljivost baterije bo ključnega pomena predvsem med potovanji. Litij-ionska baterija tipa X v Cyber-shot™ HX50 je manjša od svojih predhodnic,5 a kljub temu omogoča tudi do 400 fotografij6 le z enim polnjenjem.

 

 

Naredite sami svoj video posnetek

HX50 prinaša osupljive rezultate za vse, ki poleg fotografiranja uživajo tudi v snemanju. S pomočjo optičnega stabilizatorja slik Optical SteadyShot (Active Mode),7 ki odpravlja tresljaje pri snemanju, fotoaparat zajame čudovite videoposnetke v polni visoki ločljivosti tudi, ko se premikate. Fotoaparat podpira tehnologijo »TRILUMINOS Colour«, ki omogoča uživanje v bogatih, živahnih barvah posnetka na televizorju Sony BRAVIA s podporo za »TRILUMINOS Display«.
HX50 ponuja dodatno devet različnih učinkov,8 ki omogočajo eksperimentiranje in ustvarjanje v povsem novih dimenzijah. Funkcija Intelligent Sweep Panorama mode9 omogoča tri učinke fotografij, štiri različne opcije pa so na voljo za posebne učinke video posnetkov10.
HX50 bo v Sloveniji na voljo od konca maja 2013.

Sony Slovenija

 

 

Komentarji

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com