Prijave na e-Fotografija tečaje

e-fotografija / prijava

Nadaljevalni tečaj fotografije- 22.in 23.6.2021/ob upoštevanju ukrepov
POTEKA
Ko fotograf osvoji osnove fotografije in ga fotografija zasvoji kot hobi si zaželi dodatnega znanja. Njegove fotografije so sicer tehnično korektne, vendar na raznih razstavah in foto natečajih opazi kopico bolj všečnih fotografij drugih avtorjev.
Temu je namenjen nadaljevalni tečaj fotografije. Na njem vas bomo seznanili več o kompoziciji in skladju barv, pravilni uporabi naprednejših nastavitev na kameri in preko praktičnega dela s pomočjo kamere spoznati skrivnosti fotografskega iskanja motiva. Za iskanje in ulov dobrega motiva je treba znati gledati preko našega tretjega očesa - objektiva in spoznati skrivnosti svetlobe.
Tečaj je primeren tudi za slušatelje začetnega tečaja.
Predavatelj: Matjaž Intihar
Tečaj se izvede ob zadostnem številu prijav, število mest je omejeno.
Navodila za plačilo boste prejeli s potrditvijo prejema vaše prijave.
Več o poteku tečaja si preberite tukaj:povezava na spletno stran e-fotografija
link
Dijakom, Å¡tudentom in upokojencem priznamo 10% popust - glej prijavo.


datum: 22.06.2020 ob 18.00 uri, na naslovu: Teren- Ljubljana, predavalnica Trzin.
cena z DDV: 72,00 EUR
priimek ime:
naslov:
poštna številka:
kraj:
telefon ali gsm:
email:
Prijavljam se z DARILNIM BONOM: da: ne:
 
Prostor za vaše sporočilo:
Za nadaljevanje prijave je potrebno soglasje o IZJAVA O ZASEBNOSTI
IZJAVA O ZASEBNOSTI (v nadaljevanju: Izjava) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani e-fotografija.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Image dtp d.o.o.
Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Namen shranjevanja podatkov
Upravitelj strani, Image dtp d.o.o. zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene pri registraciji v galerijo, sodelovanju pri natečajih, v prijavnici na tečaj, delavnico, fotopotep, literaturo, v prijavi na e-časopis, ali povpraševanju, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom neposrednega trženja: pošiljanja e-časopisa z zanimivostmi in razpisanimi dogodki, vabil na občasne dogodke, odgovorov na povpraševanje, telefonskega pogovora v primeru, ko stranka potrebuje odgovor glede ponudbe ter za izdajo uradno potrebnih listin vezanih na posamezen dogodek.
Image dtp d.o.o., podatkov brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.
Dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov
Prijavitelji z izpolnjeno prijavnico in potrditvijo dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so jih navedli na prijavnici, za zgoraj opisani namen.

Posodobitev podatkov ali njihov izbris

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite podatke, ki ste jih vpisali na spletni strani e-fotografija.si, spremeniti, nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov tečaji@e-fotografija.com
Osebne podatke hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Podatki
- Za potrebe poslovanja na www.e-fotografija.si zbiramo uporabnikove podatke, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu e-fotografija.si.
- Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
- Upravitelj Image dtp d.o.o. podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.
Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Image dtp d.o.o.


Soglašam z izjavo


Upravitelj spletne strani e-fotografija.si, Image dtp d.o.o., Berčičeva 8b, 1000 Ljubljana, je zavezan, da bo posredovane osebne podatke svojih uporabnikov obdeloval v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje IMAGE DTP d.o.o. se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranilo in uporabljalo samo za lastne potrebe ter jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretjim osebam.
SPLOŠNI POGOJI
Plačilo udeležbe na tečaju oz. delavnici mora biti izvršeno pred začetkom tečaja oz. delavnice in sicer na transakcijski račun podjetja katerega naziv in številka računa z obvezno sklicno številko ter valuta se Vam izpiše ob prijavi.
Prijava postane veljavna (zagotovljeno mesto na tečaju/delavnici) ob prejetju plačila na TR. Pri določenih tečajih (napisano pri vsakem tečaju sproti), ob priložitvi ustreznih potrdil nudimo študentom, dijakom in upokojencem 10% popust. Znesek popusta je že obračunan na prijavnici. Za večje skupine (št.odvisno od vrste dogodka) popust po dogovoru. Vašo prijavo pričakujemo najkasneje 5 (pet) dni pred datumom začetka tečaja ali delavnice oz. najkasneje do zapolnitve prostih mest (oznaka: trenutno ni prostih mest). Odjave sprejemamo do 6 dni pred razpisanim terminom. Za odjave 5-3 dni pred začetkom zadržimo 50% plačane kotizacije. Pri kasnejših odjavah ali neudeležbi, kotizacije ne vračamo in jo zaračunavamo v celoti.
Število mest je omejeno. Pridržujemo si pravico odpovedi izobraževanja najkasneje 2 (dva) dni ali manj (odvisno od vzroka) pred predvidenim začetkom, če se za izobraževanje ne prijavi potrebno število oseb oz. zaradi druge višje sile, o čemer bomo prijavljene pravočasno obvestili po elektronski pošti navedeni ob prijavi na dogodek. Morebitna vplačila se vrnejo vplačnikom na račun s katerega so bila sredstva nakazana oz. če je bilo plačilo izvršeno preko položnice, vas kontaktiramo, da nam sporočite št. računa kam sredstva prenakazati (z gotovino ne poslujemo). Pri posameznih razpisanih predavanjih, tečajih, delavnicah ali izletih veljajo posebni pogoji odpovedi - napisano pri razpisanem tečaju, predavanju, delavnici ali izletu. Udeleženci se vseh razpisanih predavanj, tečajev, delavnic, izletov udeležujejo na lastno odgovornost.
Podjetje IMAGE DTP d.o.o.se obvezuje, da se bodo posredovani osebni podatki obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Splošni pogoji veljajo do spremembe, spremenjeni pogoji pa ne veljajo za že prejete prijave/naročila.