Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

FotoPOTEPi Islandija - Oman - Namibija - Aljaska

14.09.2021 22:01

Popeljem vas od severnega sija, preko dežele, kjer je Stvarnik samo zase ustvaril kinč nebeški in ameriški sever, kjer doživimo belo noč.

FotoPOTEP - Fotografirate na potovanjih ali ne, ni pomembno. Tisti, ki že, boste uživali v najboljših motivih po fotografsko v pravi svetlobi in ob nasvetih spoznali še kaj novega. Tisti, ki še ne fotografirate veliko, ali ste samo sopotnik/sopotnica, boste spoznali kako se bolje ujame motiv z vašo kamero ali telefonom, za spomin v domačem fotoalbumu.

 

 

ISLANDIJA - v iskanju severnega sija

12. do 19. februar 2022 (polno)

Nov termin: 19. do 26. februar

Želite združiti spoznavanje Islandije in njenih najbolj fotogeničnih delov, obenem doživeti polarni sij? Potem sem prepričan, da vas bo ta FotoPOTEP navdušil!

Več: ISLANDIJA v iskanju severnega sija

 

NAMIBIJA - potovanje po deželi najlepših kulis

16. april do 3. maj 2022 (za prvomajske praznike)

Peljem vas po krajih, ki so tako fotogenični in s toliko naravnih kulis, da nam ob pogledu na njih kar duša zapoje.

Obenem brez množičnega turizma, varna, a še vedno Afriška v pravem pomenu besede. Na potovanju spoznamo preprosto življenje ljudi in živali v ekstremno težkih razmerah. Na tem potovanju med najlepšimi kulisami narave, starodobnimi ljudstvi in divjimi živalmi, vam nudim več časa za oko, dušo, raziskovanje in fotokamero.

Več: NAMIBIJA za prvomajske 2022

 

ALJASKA - potovanje v času bele noči

26. junij do 10. julij 2022

To potovanje si boste za vedno zapomnili in s fotofonom ali fotokamero shranili čudovite spomine.

Aljaska je raj za vse ljubitelje neokrnjene narave in živali v naravnem okolju. Gremo na naj poletni FotoPOTEP, v dneh »bele« noči.

Panorama nam iz ure v uro nudi odlične krajinske motive. Na sami vožnji pa nikoli ni dolgčas, saj se vseskozi pričakuje, da bomo videli lose, medvede, kojote, v vodi pa kite, orke, tjulne, morske vidre, beluge...

Do ledenikov se dobesedno pripeljemo. Tako z avtom kot ladjico. Aljaska ima kar polovico vseh ledenikov na svetu. Ustavimo se tudi v manjših krajih, ki kažejo polno Aljaške zgodovine z zasebnimi muzeji.

Sam sem v skoraj mesečnem samostojnem potovanju po Aljaski in na naslednjih FotoPOTEPih spoznal, kaj je tisto, kar vsak popotnik ali fotograf potrebuje in pričakuje od Aljaske.

Več: ALJASKA FotoPOTEP

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com