Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Panasonic LUMIX S1R

02.02.2019 02:50

Barcelona (Španija), 1. februar 2019– Panasonic z velikim zadovoljstvom predstavlja vse podrobnosti svojega novega brezzrcalnega fotoaparata polnega formata LUMIX S1R. Vključuje senzor CMOS s 47,3 milijona slikovnih pik in je brezzrcalni fotoaparat polnega formata z najvišjo ločljivostjo na svetu*1. Ponuja fotografije neprimerljive kakovost z izjemnimi podrobnostmi, bogato gradacijo in vrhunsko reprodukcijo barv. 

LUMIX S1R z novim procesorjem Venus vključuje tudi hiter in visokonatančen sistem samodejnega ostrenja, zato fotoaparat izpolnjuje visoke zahteve profesionalnih fotografov v najrazličnejših okoliščinah. Fotograf, ki želi posneti ključni trenutek, z elektronskim iskalom najvišje ločljivosti* na svetu in jasnostjo brez primere kadrira posnetek na zaslonu OLED s 5,76 milijona slikovnih pik.

LUMIX S1R temelji na L-nastavku širokega premera in je zasnovan za brezkompromisno kakovost slik z združevanjem najboljše ločljivosti podrobnosti v razredu in fotografskega nadzora z neverjetno stabilizacijo slike ter naprednim snemanjem videoposnetkov.

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com