Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Rabac Summer Festival 2004

15.08.2004 11:06

avtor: Žiga Intihar

 

Rabac Summer Festival 2004 je letos potekal že četrtič zapored na Golubijera plaži. Prvega festivala leta 2001 se je udeležilo 2000 ljudi, naslednjega 3000, leta 2003 pa je bilo na festivalu 4500 ljudi. Letošnji festival je zagotovo prinesel novo rekordno število ljudi, saj je bil ves prostor povsem nabit, toda še vedno dovolj prostoren za hojo po floorih.

 

 

 

Rabac Summer Festival je res pravi poletni festival, saj party poteka na prostem, le nekaj metrov stran od morja. Festival nam je ponudil 5 floorov z različnimi zvrstmi glasbe. Od najbolj trdih techno ritmov, vse do mehkih pop zvrsti glasbe in disco zvokov iz sedemdesetih. Seveda tako, kot je že v navadi na partyjih, sta bila največja floora rezervirana za techno in house, katera sta se nahajala na najboljši lokaciji tik ob morju. Toda tudi pogled iz drugih floorov navzdol proti house in technu, je bil naravnost čudovit.

 

 

 

Na house flooru je bil tudi velik bazen v katerem se je namočilo lepo število ljudi. Na floorih se je vrtela zares odlična glasba, katero so prek vinilk in CD-jev vrteli odlični DJ-i slovenske in tuje narodnosti.

 

 

 

Glavni zvezdi večera sta definitivno bila Silicon Soul (intervju z njima bo kmalu objavljen) iz Anglije in Deetron iz Švice, tudi Mark Knight je bil po odzivu ljudi zvezda večera.

 

 

 

Siliconca sta cel set stopnjevala ritem in ravno ko je bilo najboljše sta odšla z odra. Tako kot pravijo. Vsaka zabava se mora končati takrat ko je najlepše. Toda v Rabcu ni bilo konec partyja temveč samo njunega nastopa. Nasledil ju je Mark Knight, ki je nadaljeval v duhu, ki sta ga med nastopom pustila Silicon Soul. Za desert je kot zadnji DJ prišel na oder Aleksij. Postregel nam je z nekaj zares odličnimi komadi, razgrel množico do konca, nakar je bilo ob 6:00 konec partyja.

 

 

 

Lokalne oblasti so organizatorjem dovolile organizirati party samo do šeste ure zjutraj, tako da smo se kar hitro pobrali. Nekateri na afterja, drugi spat, spet tretji, pa so se šli namočit v morje.

 

 

 

Organizacija party-a je bila resnično na zelo visokem nivoju. Prostora dovolj, kljub ogromni množici ljudi, oskrba s pijačo je bila na vsakem flooru ter tudi med prehodom iz enega do drugega flora, nobenih problemov z akreditacijam, varnostnikov je bilo povsod dovolj, na trenutke celo preveč. Organizator Dino in njegovi kolegi, so zares organizirali party, na resnično visokem nivoju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com