Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

S kompaktom na zabavo

15.07.2004 09:53

avtor: Žiga Intihar

 

(S kompaktom na zabavo!) Naš največji festival elektronske glasbe Meet Me, se je letos, kot tudi že dve leti poprej odvijal na letališču pri Divači. Po prvem festivalu, se je iz Zelenega gaja v Novi Gorici, prestavil v Divačo in vse kaže, da se bo tudi naslednje leto odvijal na zdajšnji lokaciji, saj je Divača oddaljena le nekaj deset minut vožnje iz Ljubljane ali primorske.

 

 

 

Nekaj minut priprav, pogovora in dogovora in že smo se podali na pot. Vsi v pričakovanju nepozabne noči, ki je bila pred nami.

 

 

 

Meet Me 2004 se odvijal na šestih različnih florih (plesiščih) z različnimi zvrstmi glasbe. Od najbolj trdega techna, preko progresivnih ritmov, do najbolj mehkih chill zvokov. Toda glavna razloga, da smo se podali na Meet Me, pa se skrivata v dveh ljudeh. DJ Rushu in Bob Sinclarju. Prvi je bil zvezdnik na techno, drugi na house floru.

 

 

 

Ker smo bolj usmerjeni na house zvrst glasbe, nam ni bilo prav nič žal, da smo zamudili nastop Umeka, DJ Rusha, Marca Carole, Valentina Kanzyanija in drugih techno DJ-ev, saj smo celo noč preživeli na house floru ob zvokih zares izvrstnega Bob Sinclarja in drugih house DJ-ev.

 

 

 

Festival je bil odlično organiziran, na nobenem floru ni bilo prevelike gneče, za pretok zraka so organizatorji odlično poskrbeli in tudi temperatura ozračja je bila mnogo nižja kot na ostalih party-jih. Oskrba s pijačo je bila na vsakem floru pa tudi na odprtem prostoru, kje so bile mize in klopce, tako se je dalo malce usesti in spočiti.

 

 

 

Fotografiranje je potekalo s Sony-jem P-120 in pod nenehno spremenljivimi pogoji. Skoraj pri vsaki novi fotografiji je bilo potrebno prenastaviti čas, saj je bilo enkrat ogromno svetlobe, v drugem trenutku pa jo je bilo le za vzorec. Pod šotori tudi ni bilo takega ambienta kot je v nekaterih manjših klubih, tako da je bilo zelo težko narediti fotografijo v katero bi bil vključen tudi ambient teh svetlobni učinkov.

 

 

 

Proti jutru sem prenehal s fotografiranjem, saj so se pojavili prvi sončni žarki in na fotografiji pokvarili še tisto malega ambienta, ki se ga ja v noči videlo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com