Naročite se na enovice

http://www.canon.si/get-involved/student-development-programme/
http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Panasonic DMC-GF2 / Dvoživka z dobrim razlogom

Avtor:Matjaž Intihar
23.05.2011 19:54
Stran:

 

Kakovost slike (do 800ISO)

Tipalo izhaja iz 4/3 sistema. Ker je veliko, krop faktor glede na tipalo polnega formata je dve, je tudi kakovost slike dobra. Če gledamo iz pogleda kompaktnih kamer pa v pozitivno smer neprimerljiva. Tako dobimo s kamero Panasonic GF2 res odlično sliko.

 

Kakovost slike (od 1600ISO)

Tudi v tem elementu Panasonic GF2 dobro sledi kameram DSLR iz nižjih razredov. Če vemo, da je to kamera za svoj namen in nudi predvsem kompaktnost, potem se lahko tudi malenkost nižja kakovost pri 3200 in 6400 ISO brez težav spregleda. Klasične kompaktne kamere pa ji pri kakovosti zapisa v visoki občutljivosti nikakor ne pridejo zraven.

 

Video zapis

Pri Panasonic ni pričakovati kaj drugega kot odličen video zapis. Polni HD format 1080i omogoča snemati s 60 sličicami v sekundi. Pri video lahko spreminjamo načine ostrenja, merjenja svetlobe, zvočni zapis.
Kamera video zapisuje v novem formatu AVCHD. Če vaš program za pripravo videa ne omogoča konvertiranje tega formata, morate kamero priklopiti na računalnik in na ta način prenesti video datoteke v program. Zamudno in če imate več dolgih video zapisov, boste morali še preden boste prenesli vse datoteke najprej ponovno napolniti baterijo.


Video zapis s kamero Panasonic GF2. Za ogled kliknite na sliko ali tekst.

 

Stran:
 

Komentarji

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com