Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Panasonic LUMIX S5

07.09.2020 08:07

Podjetje Panasonic z zadovoljstvom napoveduje novi LUMIX S5, novi hibridni brezzrcalni fotoaparat polnega formata, ki dosega odlične zmogljivosti pri fotografiranju/snemanju video zapisa in ki ima osupljivo mobilnost ter je namenjen resnim fotografom in videografom.

V srcu tega fotoaparata LUMIX S5 vsebuje CMOS-senzor polnega formata 24,2 megapikslov in 35 mm, ki se lahko pohvali s širokim dinamičnim razponom. LUMIX S5 prav tako sprejema tehnologijo Dual Native ISO, da bi dosegel raven ISO do 51,200.

Kot pionir hibridnih fotoaparatov brez ogledala za fotografiranje/snemanje video zapisa ima LUMIX največjo linijo fotoaparatov, ki snemajo 4K 10-bit video*1. Kot najnovejši član družine je LUMIX S5 sposoben za 4K 60p/50p 4:2:0 10-bitno in 4K 30p/25p 4:2:2 10-bitno interno snemanje. Prav tako je sposoben za 4K 60p/50p 4:2:2 10-bitno HDMI output. Za 4K 30p/25p 4:2:0 8-bitno interno snemanje nima časovne omejitve. Izjemna tehnologija toplotne disperzije podjetja Panasonic uresničuje stabilno dolgotrajno snemanje video zapisa. LUMIX S5 ponuja 14+ blendi dinamičnega razpona, kar je ista širina kot pri kinematografskih kamerah, in združljivost V-Log/V-Gamuta s priljubljeno kolorimetrijo pod nazivom “VariCam Look”. Prav tako so ponujeni različni formati in načini snemanja, vključno s 4:3 anamorfnim načinom, upočasnjenim in pospešenim snemanjem, 4K/60p intervalnim snemanjem in 4K HDR.

LUMIX S5 se lahko pohvali z veliko hitrostjo in visoko natančnostjo pri fotografiranju in snemanju video zapisa, ki sta omogočeni z napredno tehnologijo deep learning, ki nudi odkrivanje vrste subjekta in delov, kot so človeško oko, obraz, glava in telo v stvarnem času.

Kombiniranje Body I.S.-a (5-osni) v kameri in O.I.S.-a (optični stabilizator slike, 2-osni) v objektivu iz LUMIX S-serije, 5-osni Dual I.S.2 zmanjšuje zameglitev slike, in sicer v veliki meri, ter omogoča uporabo 6.5-blende*² počasnejše hitrosti zapiralca. Robustni dizajn, odporen proti špricanju/prahu, nudi profesionalnim fotografom visoko zanesljivost.

Za izboljšanje fotografske izkušnje so dostopni način visoke resolucije 96 megapikslov (JPEG/RAW), funkcija Live View Composite in način HLG Photo.

Zahvaljujoč visoki energetski učinkovitosti in novi bateriji visoke zmogljivosti 2.200 mAh, S5 lahko posname okoli 470 slik (z uporabo LVF-a)/1.500 slik (v načinu Power Save LVF). Polni se lahko prek USB-ja in s pomočjo izmeničnega toka. Podprti so tudi dvojni utor za SD-kartico (UHS-IIx1 in UHS-I x1), 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi in povezava Bluetooth 4.2. Sistem brezrcalnega fotoaparata polnega formata LUMIX S serije uvaja L-Mount-sistem, da lahko uporabnikom ponudi raznovrstno ponudbo izdelkov podjetij Panasonic, Leica Camera in Sigma. Korporacija Panasonic zdaj ponuja štiri inovativne modele digitalnih fotoaparatov polnega formata z enim brezrcalnim objektivom v LUMIX S-seriji – S1R, S1, S1H in novi S5. LUMIX S1R je odličen za snemanje slik visoke ločljivosti, LUMIX S1 je napredna hibridna kamera za fotografije in video zapise visoke kakovosti, LUMIX S1H pa je zasnovan in razvit posebej za produkcijo filmov. LUMIX S5 je zapakiral bistvo teh konvencionalnih fotoaparatov S-serije v kompaktno in lahko ohišje. Panasonic Corporation se s to nastavitvijo zavzema za izpolnitev zahtev vseh ustvarjalcev in izziva nenehen razvoj foto/video kulture v današnji novi digitalni dobi.

 

POSEBNA PONUDBA!

Zagotovite si brezplačen objektiv Sigma 45mm f2.8 vreden 549 evrov pri nakupu LUMIX S5 do 30. septembra 2020. Kako do njega?

Lahko: kupite LUMIX S5 pred 30. septembrom 2020 v kateri koli prodajalni podjetja Panasonic in si zagotovite kopijo celotnega potrdila o nakupu (ne potrdila o depozitu) in serijsko številko izdelka, ki ga najdete na dnu izdelka ali na bočni strani škatle izdelka, slika serijske številke in barkode. Izpolnite obrazec zahteve za pridobitev pravice do brezplačnega objektiva od 1. oktobra do 31. oktobra 2020. Obrazec najdete na spletni strani https://www.panasonic.com/si/consumer/fotoaparati-in-kamkorderji-learn/lumix/limited-time-lumix-s5-launch-promotion.html

Panasonic Slovenija

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com