Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

novice

  • Priporočite in pridobite - Canon promocija

    Pridobite do 150 € vračila kupnine!
    Ne zamudite ekskluzivne priložnosti – to zimo s Canonom ujemite spomine in delite čarobnost!

  • Foto Grad - Nikon ROADSHOW

    Foto Grad

    Nikon ROADSHOW,

    torek 12.12.2023, 14:00 - 18:00

  • Trije novi RF objektivi

    Canon Europe predstavlja tri revolucionarne RF-objektive in dva nova adapterja za zumiranje, ki ponujata širok nabor zmogljivosti za ustvarjalce vsebin na vseh ravneh in tako razširjata njihove ustvarjalne možnosti. RF 24–105mm F2,8L IS USM Z, RF-S 10–18mm F4.5–6.3 IS STM, RF 200–800mm F6.3–9 IS USM.

  • 5. OBLETNICA REVOLUCIJE V FOTOGRAFIJI IN VIDEOGRAFIJI

    Inovativen Canonov sistem EOS R, ki je naredil zgodovinski premik v fotografiji in v videografiji, ju prepletel in omogočil profesionalno ustvarjanje vsakomur, je na dogodku v Ljubljani praznoval 5. obletnico.​

  • Canonov program za mlade

    Canonov program za mlade je del Canonove globalne kampanje "Navdihovanje sveta sprememb" in služi cilju "Za prihodnost ljudi", namen katerega je mlade seznaniti s fotografskimi osnovami ter jim predati znanje in orodja, ki jih potrebujejo za pripovedovanje zgodb skozi fotografije.

  • Na pravem mestu - kratek uvod v fotografsko kompozicijo

    Kaj je tisto, kar nam pomaga k boljšemu pogledu na fotografijo? Janez Zalaznik je iz svojega bogatega znanja likovnih prvin in fotografije, pripravil fotografski priročnik z naslovom, Na pravem mestu - kratek uvod v fotografsko kompozicijo.

  • Predavanje - Predstavitev - Odgovori

    Torek, 17. januar ob 18h predavalnica e-Fotografija - vstop prost.
    Predstavim vam dileme in odgovore na vaša vprašanja in kaj že zmorejo sodobne fotokamere.

  • Nikon NIKKOR Z 600mm f/4

    Objektiv NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S bodo lahko profesionalni fotografi dodali v svojo zbirko konec novembra, zanj pa bodo odšteli 17.249 evrov.

  • Pokrajina - FotoNAMIG

    Iz tehničnega pogleda se pokrajino največkrat fotografira na sledeči način (sistem)! Seveda, vedno se ga lahko tudi krši.

  • Pomladanska promocija fotoaparata LUMIX S in LUMIX GH5M2

    Pomlad je prišla! Pridobite dodatno enoletno garancijo za svoj novi fotoaparat polnega formata LUMIX S, dodatni popust za izbrane aparate LUMIX S ali zmogljiv objektiv in drugo baterijo za LUMIX GH5M2

  • Novi LUMIX fotoaparati iz serije LUMIX GH

    Panasonic z zadovoljstvom najavlja spletni dogodek, na katerem bo predstavil nove GH fotoaparate iz serije Micro Four Thirds LUMIX G. Dogodek bo potekal na www.panasonic.com/global/consumer/lumix/  v torek, 25. maja 2021 ob 16.00 uri.

     

  • Pokaži kaj znaš in osvoji S1H!

    Panasonic je razpisal natečaj, ki traja do 31. avgusta, v katerem lahko osvojiš LUMIX S1H.

    Kako? Zelo enostavno – v kratkem videu, ki traja največ 45 sekund, pokaži svoje sposobnosti režiranja in snemanja.

  • ISO (občutljivost tipala) - Katerega izbrati?

    Občutljivost (ISO), je enakovreden faktor med tremi, med seboj povezanimi lastnostmi, zaslonka, čas, ISO. Vsaka sprememba ene izmed teh treh lastnosti, vpliva na drugi dve.

  • Irix 15mm f/2.4 v praksi - Fotografije iz preizkusa

    Po prvem preizkusu (Objektiv IRIX 15mm f/2.4 - test) sem si zaželel še bolje spoznati uporabno vrednost objektiva z ročnim ostrenjem. Objektiv sem vzel na FotoPOTEP po Islandiji in v članek dodal nekaj fotografij.

  • 360 stopinjska panorama z več posnetki

    Poizkusite ta trik sami že doma, še preden vam ideja da željo fotografirati na tak način ob motivu, katerega ne boste več mogli fotografirati.

  • Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM - Test

    Uporabniki EOS M brezrcalnih kamer z izmenljivimi objektivi, so dobili v uporabo zelo zanimiv objektiv. Glede na to, da je kakovost zapisa odlična, zna biti objektiv Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM eden izmed tistih, ki postanejo obvezen del EOS M sistema.

 

 

 

 

Novi LUMIX fotoaparati iz serije LUMIX GH

21.05.2021 20:42

Panasonic z zadovoljstvom najavlja spletni dogodek, na katerem bo predstavil nove GH fotoaparate iz serije Micro Four Thirds LUMIX G. Dogodek bo potekal na www.panasonic.com/global/consumer/lumix/  v torek, 25. maja 2021 ob 16.00 uri.

Panasonic je posvečen nadaljnjemu izpopolnjevanju G serije oziroma zmogljivosti Micro Four Thirds objektiva in fotoaparata brez ogledala, da bi izpolnil zahteve kupcev, ki spoštujejo prednosti, ki jih samo MFT lahko ponudi.

Več informacij bomo objavili v naslednjih objavah na uradnem Instagram nalogu @lumix (www.instagram.com/lumix/) do 25. maja 2021.

 

O podjetju Panasonic

Korporacija Panasonic je svetovni vodja pri razvoju inovativnih tehnologij in rešitev za široko uporabo na področju potrošniške elektronike, gospodinjstva, avtomobilizma in B2B-sektorja. Podjetje, ki je leta 2018 praznovalo 100-letnico poslovanja, upravlja 522 hčerinskih družb in 69 pridruženih podjetij po vsem svetu in je za poslovno leto, ki se je končalo 31. marca 2021, poročalo o skupni neto prodaji v višini 54,02 milijarde evrov (6.698,8 milijarde jenov). Z iskanjem novih vrednot s skupnimi inovacijami podjetje uporablja svoje tehnologije za ustvarjanje boljšega življenja in boljšega sveta za svoje kupce. Več o Panasonicu lahko izveste na: https://www.panasonic.com/global

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com