Naročite se na enovice

http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
http://www.foto-klik.si/
>

novice

 • Pokaži kaj znaš in osvoji S1H!

  Panasonic je razpisal natečaj, ki traja do 31. avgusta, v katerem lahko osvojiš LUMIX S1H.

  Kako? Zelo enostavno – v kratkem videu, ki traja največ 45 sekund, pokaži svoje sposobnosti režiranja in snemanja.

 • ISO (občutljivost tipala) - Katerega izbrati?

  Občutljivost (ISO), je enakovreden faktor med tremi, med seboj povezanimi lastnostmi, zaslonka, čas, ISO. Vsaka sprememba ene izmed teh treh lastnosti, vpliva na drugi dve.

 • Irix 15mm f/2.4 v praksi - Fotografije iz preizkusa

  Po prvem preizkusu (Objektiv IRIX 15mm f/2.4 - test) sem si zaželel še bolje spoznati uporabno vrednost objektiva z ročnim ostrenjem. Objektiv sem vzel na FotoPOTEP po Islandiji in v članek dodal nekaj fotografij.

 • 360 stopinjska panorama z več posnetki

  Poizkusite ta trik sami že doma, še preden vam ideja da željo fotografirati na tak način ob motivu, katerega ne boste več mogli fotografirati.

 • Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM - Test

  Uporabniki EOS M brezrcalnih kamer z izmenljivimi objektivi, so dobili v uporabo zelo zanimiv objektiv. Glede na to, da je kakovost zapisa odlična, zna biti objektiv Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM eden izmed tistih, ki postanejo obvezen del EOS M sistema.

 

 

 

 

 

Pokaži kaj znaš in osvoji S1H!

13.08.2020 15:29

LUMIX S1H je vrhunska oprema, namenjena zlasti snemanju videa S1H in želja mnogih amaterskih filmarjev in ljubiteljev dobrega videa.

Ta odlična naprava je lahko to poletje z malo truda tvoja – Panasonic je razpisal natečaj, ki traja do 31. avgusta, v katerem lahko osvojiš LUMIX S1H.

Kako? Zelo enostavno – v kratkem videu, ki traja največ 45 sekund, pokaži svoje sposobnosti režiranja in snemanja. V tem videu ne pozabi vključiti (kot videoposnetek ali govorno sporočilo) svoje izjave o tem, kako bi uporabljal LUMIX S1H in katere funkcije se ti zdijo koristne za tvoje delo.

Video naloži na YouTube in ga nato prijavi na spletnem mestu www.osvojiS1H.eu. Vprašali te bomo za tvoje ime, priimek, e-poštni naslov in povezavo do videoposnetka.

V natečaju, ki traja do 31. avgusta lahko sodelujejo vse polnoletne osebe iz Slovenije, Hrvaške in EU. Zmagovalca bomo objavili 10. septembra.

Poglej, kaj o natečaju meni Panasonicov ambasador, znani češki filmar Vít Bělohradský

Več o natečaju lahko izveš na https://www.panasonic.com/si/promocije/promocije/osvojite-brezkompromisni-lumix-s1h.html, o napravi LUMIX S1H pa na https://www.panasonic.com/si/consumer/fotoaparati-in-kamkorderji/lumix-s-polni-format-fotoaparati/dc-s1h.html.

Panasonic Slovenija

 

 
 • Deli z drugimi:
 • www.facebook.com